Hier een overzicht van een zeer leuke dag:

De ochtend begon met een nieuwsoverzicht. Het nieuwsanker, Hilde, bracht ons de hoofdpunten. Er was zelfs een weerman ter plaatse om het weer te voorspellen van de dag. Ook de sport werd op de voet gevolgd.

Ondanks dat het zondag was, moesten we in de voormiddag naar school. Juf Dorien zorgde dat we allemaal bij de les bleven in haar klas. De beste leerlingen kregen een “gouden Dorien”.

Na onze welverdiende middagrust gingen we op zoek naar de man van “Man bijt hond”. Als we een opdracht goed gedaan hadden, mochten we een stuk cake opeten waar de hond opstond. Op het einde van het spel maakten we enkele mooie exemplaren van “de man”.

Om de dag te beëindigen leerden we rare verhalen kennen met het spel “Carrousel en de schepping”. We moesten ook achterhalen waarvoor enkele speciale uitvindingen dienden. Dit was zeker niet gemakkelijk. Om te weten wie de winnaar was, moesten we voor het meeste voorwerpen uit hun verpakking halen.

Morgen zappen we weer verder…