Dag lieve bloggers,

Ook hier in Oostende was het een warme dag. Dat heeft ons toch niet tegengehouden om ons goed te amuseren.

We zijn de dag begonnen met een reis in de geschiedenis naar “Walters grote verjaardagsshow”. We hebben verjaardagscadeautjes gezocht, opgegraven en ingepakt, leeftijden van BV’s geraden en heel veel verjaardagskronen geknutseld. Walter Capiau zou onder de indruk zijn geweest.

Na een lekker worstje en wat boontjes zijn we richting Oostende stad getrokken. Daar hebben we ons opgesplitst. De levensgenieters gingen een lekker pannenkoek eten terwijl de sportievelingen een gocart race gehouden hebben. Op het einde van de middag hebben we elkaar teruggevonden aan de tramhalte waar we helaas wat langer hebben moeten wachten omdat het tramverkeer wat in de war was.

Een lekker buffet stond ons op te wachten en al dat lekkers heeft ons dan ook opgebeurd. Maar we kwamen pas echt op dreef dankzij theater Hutsepot. Ze brachten een heerlijke show over een hoedenmaker. Deze maakte een hoed voor een kapitein die avonturen beleefde op de zee. En ook eentje voor een netter heer en een nette dame die vertolkt werden door onze eigen Filip M. en Ann. Er was ook nog een boze hoed maar die heeft de hoedenmaker gelukkig terug blij gemaakt. We hebben er allemaal hard van genoten.

Na deze geslaagde avond kropen we allemaal moe maar voldaan in ons lekker bedje.

Op naar een nieuwe leuke dag!

Tot morgen