Hoi lieve fans van Carrousel

Vanmorgen kregen we akelig nieuws te horen, ons Carrouselmannetje was vermoord en het was aan ons op uit te zoeken wie deze misdaad had gepleegd. Straffer nog: waar werd de misdaad gepleegd en hoe ?? U raadt het goed, we speelden met z’n allen het spel ‘Cluedo’.

Nadat al onze detectives hun werk hadden afgerond stond ons weer een lekker middagmaal te wachten. Toen iedereen z’n buikje had rond gegeten was het tijd voor een uurtje rust.

We werden wakker door de geur van verse koffie van ons vieruurtje. Daarna was iedereen in een mum van tijd omgekleed in de sjiekste badmode want HOERA, we gingen naar de zee. Sjieke bikini’s, mooie badpakken, stoere zwembroeken, heuse zwembrillen ….en een hoop strandlakens werden boven gehaald.

Onder een stralende zon hebben we genoten van het water en natuurlijk speelden we de gekste strandspelletjes…..Marthe werd begraven onder het zand, Filip Vertessen bouwde samen met Marc, Ingrid en Paul een heus zandkasteel. Ellen lag languit te zonnebaden. Sara en Eric hebben samen met Bert gefrisbeed in zee. Dimitri en Hanne speelden strandbadminton. Kristien heeft genoten, Olivier liet z’n zwemkunsten zien, Patrick zocht schelpjes samen met Johan. Kortom, iedereen heeft super genoten van het bezoek aan onze Belgische zee.

De thuisblijvers hoeven niet te panikeren, wees gerust er werd opnieuw kwistig rondgesprongen met de flessen zonnemelk zodat iedereen ondertussen al een mooi bruin (en geen rood) tintje heeft gekregen.

Na een lekker verfrissende douche om het zand en zout van onze lichamen te spoelen gingen we weer aan tafel, mmm…lekkere roereitjes!

De avond werd afgesloten met een spel uit de oude doos, een heuse filmquiz. Iedereen haalde z’n kennis boven en heeft zich goed geamuseerd met de leuke filmbeelden van vroeger en nu.

Nu hopen op een rustige nacht zonder dromen over moorden en hopelijk blijft het onweer hier ver weg. Morgen een nieuwe leuke dag !

Tot dan !