Jammer, jammer, jammer, het was alweer de laatste dag van ons eerste zomerkamp. Onze laatste dag was wel een mooie afsluiter.

Okke was vandaag jarig dus na het onbijt hebben we haar eerst verwent met een liedje, 3 hiep hiep hoera’s en wat pakjes.

Het was niet alleen Okke die pakjes kreeg vandaag, nee nee. Elk van ons werd verwent met een sporttas en een leuke zonnebril gesponsord door Niké!

We begonnen met een leuk ladderspel. We trokken naar buiten en speelden trefbal, rotte eieren, … . Eén groep had zich trouwens zo goed verstopt dat niemand hun gevonden had, we hebben nog altijd niet ontdekt waar ze zich met hun 10en zo goed verstopt hadden.

’s Middags aten we bloemkool met kalkoen en aten we een ijsje.

Na ons middagdutje was het tijd voor onze oudste traditie: karaoke. Deze keer zongen we niet onze traditionele liedjes, maar kwamen de klassiekers uit Belle en het Beest, het Jungleboek, De Leeuwenkoning en Aladdin aan bod. Er waren zeker Carrousellers bij die elke liedje helemaal konden meezingen!

Een laatste keer samen aan tafel, een laatste speech en daar waren de ouders, begeleiders en taxi’s om onze Carrousellers naar huis te brengen. Stuk voor stuk tevreden, maar ook erg moe!

Bedankt voor het toffe kamp allemaal!

Tot de volgende keer!

Het Carrouselteam!