hè, hè, we zijn uitgeteld in onze zetel geploft. Moe maar voldaan en met heel veel nieuwe, mooie en leuke herinneringen!

De laatste dag van ons zomerkamp was nog heel erg leuk. Toen we opstonden hebben we eerst onze valiezen gemaakt. Voor dat harde werk werden we beloond met lekkere pistolets.

Na het ontbijt heeft iedereen wat geholpen met al ons materiaal in te laden. Omdat iedereen had meegeholpen was er natuurlijk nog tijd voor wat plezier. Ine en Hilde hadden Disneyoke voorbereid. Karaoke met Disney liedjes. We zongen, dansten en maakten er een tof feest van.

Onze laatste maaltijd samen was hemels: frietjes met stoofvlees, mmm. Nog een laatste speech van Dorien die alles in goede banen heeft geleid en toen werd de koffie gereed gemaakt om al onze ouders, vriendjes, familie of begeleiders te ontvangen.

Bedankt allemaal voor weer een supertofformidabelfantastisch zomerkamp!
We hebben er immens van genoten en we hopen jullie ook!

Tot de volgende keer maar weer!
groetjes

het Carrouselteam