De zon scheen nog lekker binnen toen we onze eerste dag van ons Kerstkamp in Overpelt begonnen. Nadat we onze bedden hadden opgemaakt en onze valiezen waren uitgepakt hebben we een gezellige spelletjes namiddag gehouden.

We moesten elkaar uitdagen om de juiste snoepjes te verzamelen. Veel spelletjes zijn de revue gepasseerd: Wie-is-het, Mikado, Regenwormen, Vier-op-een-rij, Boomgaard, Boer Beih Ba, Slodderheks, Zoom, Rummikub, Mastermind, Domino, Uno, Dier-op-dier, … . Voordat we het wisten was het al 18u en tijd om te gaan eten.

We kregen een lekkere hamburger als avondeten en natuurlijk een lekker, welverdiend snoepje als dessert. Niki en Dorien hadden voor een leuke quiz gezorgd om onze eerste dag af te sluiten: De Fata Morgana Rad van de Slimste Alleswetende Notenraad. Het rad van fortuin bepaalde welk spelletje we gingen spelen. Bij elke ronde konden we sterren verzamelen zoals bij Fata Morgana. Onze zangtalenten werden getest bij de ronde Notenclub. Bij Familieraad moesten we ons inleven in DE 100 Vlamingen. Tijdens de ronde van de Slimste Mens werden heel wat foto’s boven gehaald. De mol moesten we zoeken tijdens de ronde van de Allesweter.

Onze eerste dag was meer dan geslaagd!

Slaapwel allemaal en tot morgen

Hilde