Hallo allemaal,

wat een leuke zondag zeg!

We begonnen de dag met knutselen. We maakte rendieren van bloempotjes, we toverden sneeuw op drinkglazen, tijdschriften werden kerstbomen, er verschenen kleurrijke kerstballen en ook toffe kerstkaartjes mochten niet ontbreken.

’s Middags kregen we kroketjes, mmm. We kropen even ons bed in om goed wakker te zijn voor theater Hutsepot. Zij brachten een super leuk verhaal over een bloedmooie non en een verliefde ridder. Ook het verhaal van een sterke man die naar de maan wou vliegen, werd opgevrolijkt door leuke liedjes die we die hele dag nog veel gezongen hebben.

Met dat goede weer heeft het ook niet lang geduurd voordat we een frisse neus gingen halen. We leefden ons uit op de speeltuin en op het voetbalveld.

Een lekker lasagne gaf ons genoeg energie om ons goed te kunnen concentreren op de enige echte Carrouselbingo. Bingo hier, bingo daar. We haalden allemaal wat prijsjes binnen.

En zo ging iedereen met een goed gevoel slapen.

Tot morgen

Hilde