Ho ho ho!!!

Dag 3 op kamp! Stiekem hebben we al 3 dagen die cadeautjes onder de kerstboom mogen bewonderen. Ons geduld werd al heel lang op de proef gesteld…
Maar voor we die ’s avonds mochten openen, stonden er eerst nog heel wat leuke activiteiten op het programma.

Voormiddag zorgden Natalie en Stefanie voor “Het witte kerstspel”. In groepjes speelden we allerlei leuke spelletjes waarbij we sneeuwvlokjes konden verdienen.
We gingen op zoek naar allerlei winterse figuurtjes op de meest gekke plekken in het gebouw, gezelschapsspelletjes werden in een kerstkleedje gegoten, hersengymnastiek met breinbrekers, …
Geen echte sneeuw, maar toch een witte Kerst!

’s Middags genoten we weer van een lekker middagmaal!
Aansluitend mochten we eventjes genieten van een kort maar deugddoend middagdutje. Daarna kregen we een tasje koffie om terug wakker te worden met een lekker koekje.

Ja hoor, iedereen stond paraat voor de sportactiviteit van namiddag. Een hele groep vrijwilligers van “Carrousel@Sport” zorgden voor een superleuke sportnamiddag!
Heel de namiddag speelden we boerengolf (en maakten er een spannend toernooi van tussen de verschillende ploegen), een frisbee toernooi (en het ging er pittig aan toe!!) en ten slotte een estafette met tennisballen opvangen, logo’s herkennen en ballen in een doel gooien.
Iedereen deed zijn uiterste best en beleefde een superleuke namiddag! Als beloning kreeg iedereen een verrassing, want iedereen was winnaar! Mooie sportzakken toverden glimlachen op velen gezichten.

Na het avondeten konden we niet snel genoeg beginnen aan het pakjes spel!
Dorien nam ons telkens mee in een “dag van een bekend figuur”. Nadat we konden raden wie de bekende figuur was, moesten we onze ogen en oren spitsen tijdens een filmpje, een doe-opdracht uitvoeren en enkele weetjes om ter snelst raden.
Nadien mocht iedereen een cadeautje van onder de kerstboom geven aan iemand anders! Spannend hoor!!! We kregen een mooie pennenzak met Carrousel erop, een Carrouselpen en wat kleurtjes!

Het was een leuke dag, tot morgen allemaal, dan is het al de laatste dag

groetjes

Ingrid en Hilde