Vandaag werden we om acht uur gewekt voor onze derde kampdag. Vanochtend was het weer een lekker ontbijt. Achteraf zijn we even op bezoek geweest in de kinderboerderij om de geitjes eten te geven.

Een half uurtje later stond al het knutselmateriaal klaar op de tafels en konden we onze creativiteit de volle gang laten gaan. We hebben octopussen gemaakt en zand gekleurd maar ook borden versierd en theelichthouders gemaakt. Iedereen heeft zijn best gedaan.

Tijdens de middag aten we een broodje gezond. Dat heeft ook weer gesmaakt. Nadien hadden er toch enkele mensen nood aan een middagdutje. Na die welverdiende rust en een goei tas koffie zijn we begonnen de club van Carrousel. We hebben allemaal gestreden voor een plekje in deze club. We hebben vragen beantwoord en opdrachten moeten uitvoeren maar jammer genoeg heeft nog niet iedereen een plekje verdiend. Maar niet getreurd we krijgen morgen nog een kans.

Na de worst met wortelen en erwten en aardappelen hebben we een heuse bende oorlog gehouden. Nadat we opdrachten uitgevoerd hadden moesten om ter eerst onze teamgenoten in de reddingssloep krijgen. We hebben gestreden en ‘gevochten’ maar het gele team was uiteindelijk de overwinnaar.

Moe maar voldaan zijn we ons bedje in gekropen, dromend van onze nieuwe avonturen morgen.

Dana en Marlies