Weer een nieuwe dag!

Rond 8u werden we gewekt door de begeleiding. Even wat opfrissen of douchen voor we konden aanschuiven aan het ontbijtbuffet. Ondanks het onweer en de regen zagen we er allemaal fris en monter uit. Iedereen at een stevig ontbijt om voldoende energie te hebben voor onze dag naar het pretpark. Om 9u15 konden we allemaal de bus opstappen en vertrokken we richting Plopsaland. Iedereen had veel zin in deze dag en de sfeer zat er al goed in want er werden al enkele liedjes gezongen van Samson en Gert. Eenmaal daar aangekomen werden we in 4 groepen verdeeld. De kleinste groep ging van terras naar terras, 2 andere groepen vulden hun dag met heel wat attracties zoals de Dino splash en de theekopjes. De rest ging er helemaal voor en waagden zich aan de snelste en meest uitdagende attracties.

’s Middags konden we genieten van frieten met een lekkere curryworst en als dessertje een donut. Er werden al heel leuke verhalen verteld en de dag was nog maar half. Na het middageten doorkruisten de groepen verder het park naar plekjes die ze nog niet ontdekt hadden. Het werd alweer iets warmer, daarom besloten verschillende groepen om de waterattracties uit te proberen. Met als gevolg natte kleren, maar die droogde alweer snel op. Doorheen de dag werden er veel foto’s genomen want dit was onze dagopdracht van het ‘Wie is de Alien’-spel. De namiddag vloog voorbij door allemaal toffe attracties. Als afsluiter gingen 3 van de 4 groepen kijken naar de show van Samson& Gert (de echte he 😉), hét hoogtepunt van de dag. Iedereen zong luidkeels mee en genoot van de nostalgische show zowel de kampgasten als de begeleiding.

Na de show was er nog even tijd om een leuk souvenirtje te kopen. De knuffels van Plop vielen vandaag heel goed in de smaak. Dan terug de bus op naar onze verblijfplaats. Het was een vermoeiende dag waardoor sommigen hun ogen al toevielen op de bus.

Eenmaal aangekomen kwam de barbecuegeur ons al tegemoet. Onze maagjes werden goed gevuld met koude groenten en lekkere stukken vlees. Zoals elke avond werd het rode scherm van het ‘Wie is de Alien’-spel gespeeld. Er komt stilaan meer duidelijkheid over wie de alien kan zijn dus iedereen blijft op zijn hoede want het spel is nog niet uitgespeeld.

Omdat het al een goed gevulde dag was, stond er een vrije avond op het programma. De meesten kozen voor een frisse douche en kwamen nog even gezellig samenzitten voor een leuke babbel en een lekker drankje, anderen speelden nog een partijtje volleybal.  

Toen was het hoog tijd om ons bedje in te kruipen voor morgen weer een nieuwe dag met leuke activiteiten.

Tot Morgen!!

Jolien&Jena