Na een stevig ontbijt, hebben we onze groep in twee verdeeld. Eén groep heeft een stevige wandeling gedaan en de andere hebben de longen uit hun lijf gezongen.

De wandelaars waren naar de ingang van de haven getrokken. Waar ze de bootjes die uit haven kwamen uitzwaaiden. Achtduizend stappen was toch een hele prestatie.

Bij de zangers primeerde het Nederlandstalige lied, liedjes zoals Anne van Clouseau, Kom van dat dak af en laat het gras maar groeien van Sammeke Goris galmde door de duinen. Ook werd het Engelstalige niet gemeden waaronder liedjes van Anouck, Party in de USA enz…

De grote honger werd ’s middag gestild door soep, puree met spinazie en visstick, het nagerecht was ijs op een stokje.

Effe rusten na dat heerlijke maal en dan van start met de planetenmarkt. Er werden raketten afgeschoten, ruimteschepen geknutseld, met strijkparels ruimtewezens gemaakt, een ruimtefoto gemaakt, glittertatoos gezet, gesminkt, ruimtekoekjes gemaakt, spacedranken genuttigd enz…

Spaghetti, mmm lekker! Dan van start met de avond activiteit genaamd de galactische aliënstorm. Er zijn natuurlijk een paar aliëns verdronken. (pionnen) Iedereen was zelf ook verkleed in een aliën. Na een spannende strijd tussen de vier soorten werd het toch nog een gelijkspel tussen de groepen.

Slaapwel en morgen zijn we er weer…